Als je op zoek bent naar een feestelijke manier om het nieuwe jaar in te luiden, overweeg dan een cruise tijdens de meest bekende light show in Amsterdam, het Amsterdam Light Festival. Dit jaarlijkse evenement, waarvan inmiddels de elfde editie begonnen is, biedt uitgebreide lichtdisplays gemaakt door kunstenaars uit de hele wereld. Het mooiste is dat je ze allemaal kunt zien tijdens een ontspannen rondvaart tijdens de light show in Amsterdam over de beroemde Amsterdamse waterwegen.

Een light show in Amsterdam

Het Amsterdam Light Festival, of de light show in Amsterdam zoals deze soms ook genoemd wordt, wordt elke winter twee maanden lang gehouden. In de maanden december en januari licht de binnenstad op met de mooiste kunstwerken van licht. Terwijl je door de grachten vaart, kan je allerlei lichtinstallaties bekijken, elk met zijn eigen speciale light show en ontworpen door internationale kunstenaars.

Een light show in Amsterdam vanaf het water

Of je nu besluit om de light show in Amsterdam met een groep vrienden of familie met een privé schipper en boot te verkennen of deel wil nemen aan een georganiseerde tour, je zal zeker een onvergetelijk avontuur beleven. Geniet van enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad vanuit een uniek perspectief als je ze passeert tijdens je reis. Vanaf het water van de grachten is de light show in Amsterdam een nog specialere ervaring die je niet snel zult vergeten.

Rondvaarten tijdens de light show in Amsterdam

Als je op zoek bent naar iets echt unieks tijdens de light show in Amsterdam, is een privé rondvaart samen met je familie of vrienden altijd een goed idee. Je kunt er vooraf een boeken en met je eigen groep genieten van een geweldige avond vol lichtjes en muziek op de Amsterdamse grachten. Tijdens de light show in Amsterdam kun je ook een publieke rondvaart boeken, maar let er op dat je dit wel op tijd doet, het is een erg populair uitstapje!

Geniet tijdens de light show in Amsterdam

Hoe je de light show Amsterdam deze winter ook gaat beleven, het wordt zeker een onvergetelijke ervaring! Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar onze hoofdstad, en met goede reden. Geniet van het adembenemende uitzicht op het Amsterdam Light Festival vanaf je boot terwijl je de bezienswaardigheden en geluiden om je heen in je opneemt. Zorg ervoor dat je camera en telefoon goed opgeladen zijn, zodat je niets mist van de prachtige lichtshow!